Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ

Οι προηγούμενες αναρτήσεις είναι ποιήματα από την ποιητική σύνθεση του Θόδωρου Πανάγου ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ. Τα σχέδια είναι της Σταυρούλας Παπαδάκη.

Γράφτηκε την περίοδο 1983-1984 και βραβεύτηκε σε Πανελλήνιο διαγωνισμό για νέους ποιητές που "προκήρυξε" η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ το 1985, αν θυμάμαι καλά.
Ποιήματα από την εν λόγω σύνθεση - ενότητα πρωτοδημοσιεύτηκαν στο λογοτεχνικό περιοδικό ΠΑΡΟΔΟΣ του ποιητή Κώστα Ριζάκη (έξι ποιήματα στο τεύχος 19, 2008, και πέντε στο τεύχος 33-34, 2010). Θα κυκλοφορήσει εν καιρώ σε βιβλίο.

1 σχόλιο:

  1. Με πρόθεση να ενδώσω στον ποιητικό λόγο , όπως εκφέρεται στα παρακάτω ποιήματα του Θόδωρου Πανάγου , έγραψα και δημοσίευσα από ένα σχόλιο αντιστοίχως για το κάθε ποίημα , αντιμετωπίζοντας στωικά μεν αλλά με βάρος μέσα μου , αυτόν τον αστείο μέχρι κλαυσίγελου επιβαλλόμενο να λυθεί από το πρόγραμμα γρίφο με την άτακτη και φτωχή παράθεση παραμορφωμένων αγγλικών χαρακτήρων για να γίνει αποδεκτή η Δημοσίευση του κάθε σχόλιου . Αν το πρόγραμμα επιτρέπει να αφαιρεθεί αυτός ο φτωχός σχολιοκράτορας , σας προτείνω να τον καταργήσετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή